Boottocht Baska

Boottocht Baska

Geschiedenis, en herten voeren

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Vanuit het charmante stadje Baska, op slechts 20 minuten lopen van de camping, biedt de boottocht een onvergetelijk avontuur langs drie unieke eilanden. Als eerste, Goli Otok, ooit een streng bewaakte mannengevangenis. Terwijl je met een treintje het eiland verkent, onthult de gids fascinerende verhalen over het indrukwekkende verleden, waardoor zowel volwassenen als kinderen diep onder de indruk zijn.

Boottocht Baska met kinderen Boottocht Baska met kinderen

Vervolgens betovert het prachtige eiland Rab met zijn ontspannende stranden, een perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de adembenemende omgeving.

Boottocht Baska met kinderen Boottocht Baska met kinderen

Ten slotte, Otok Sveti, ooit een vrouwengevangenis, nu een plek waar je vrij kunt rondlopen en historische gebouwen kunt verkennen. Het meest bijzondere is echter de aanwezigheid van vriendelijke hertjes die vrij rondlopen en graag gevoerd worden door bezoekers. Ze naderen je zelfs en eten uit je hand, een ervaring die je hart zal verwarmen en een glimlach op je gezicht zal toveren.

Boottocht Baska met kinderen Boottocht Baska met kinderen

De boottocht is inclusief lunch en onbeperkt limonade en water. Wij hebben deze boottocht Baska geboekt via deze organisatie. Maar er zijn heel veel verschillende organisaties die allemaal net een iets andere tour doen. Op de boulevard bij het strand staan ook veel mensen zulke trips te verkopen.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5). Ze vonden de eilanden allemaal super leuk maar het was ook best lang varen op de boot. Ze vonden vooral de terug tocht na het laatste eiland wel wat lang.

Boottocht Baska met kinderen

Laat een opmerking achter