Atomium

Atomium

Iconische Blikvanger van Brussel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Atomium in Brussel is een iconisch symbool van de stad en een fascinerende attractie die zowel volwassenen als kinderen zal bekoren. Dit buitengewone bouwwerk, dat werd ontworpen voor de Wereldtentoonstelling van 1958, heeft de vorm van een ijzerkristal dat 165 miljard keer is vergroot, en biedt een uniek en boeiend inzicht in de wereld van wetenschap en technologie.

het Atomium heeft een indrukwekkende architectuur en een futuristisch ontwerp dat erg indrukwekkend is voor kinderen. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de gigantische bolvormige structuren en de uitdagende vormen die het Atomium vormen, en zullen zich als ontdekkingsreizigers voelen terwijl ze het complex verkennen.

Daarnaast biedt het Atomium een scala aan interactieve tentoonstellingen en activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor jonge bezoekers. Zo kunnen ze adhv een boekje met diverse raadsels (6-12 jaar) door het atomium gaan en alles ontdekken. Ook kun je je eigen 2D Atomium maken. Verder kun je een digitaal spel doen tijdens je bezoek zodat je rondgeleid wordt door het Atomium.

Een ander hoogtepunt van het Atomium is de panoramische lift die bezoekers naar de top van de structuur brengt, waar ze kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over Brussel en verder. Kinderen zullen enthousiast zijn om de stad vanuit de lucht te zien en zullen genieten van het gevoel van avontuur terwijl ze naar de top reizen.

Tickets voor het Atomium kun je hier kopen (je krijgt er gelijk gratis toegang tot het Design museum bij). Het Atomium is gratis toegankelijk met de Brussels Card. Deze kun je voor 1, 2 of 3 dagen bestellen en hiermee heb je gratis toegang of korting tot de meeste musea en andere activiteiten zoals het Museum van Natuurwetenschappen of het Chocostory museum.

Koop hier je tickets voor het Atomium.

Zelf geweest:

Atomium Brussel Atomium Brussel Atomium Brussel Atomium Brussel

Laat een opmerking achter