Appartement Valencia

Appartement Valencia

Overnachten in hartje centrum

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Wij verbleven in dit appartement in Valencia, perfect gelegen midden in het centrum, net om de hoek bij Plaza de la Reina. Het is een mooi en fijn appartement, met 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. In tegenstelling tot de meeste slaapbanken is dit echt een volwaardig bed en een fijne slaapbank. Het appartement is netjes en modern ingericht. Het heeft een mooie badkamer met fijne douche. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien.

Het contact met de verhuurder ging erg soepel. 3 dagen van te voren kreeg ik een whatsapp bericht met daarin de vraag hoe laat we aankwamen, en een hele lijst met leuke tips voor Valencia. Aankomst tijd was allemaal geen enkel probleem, alles was mogelijk. Toen we aankwamen werden we al opgewacht door iemand die ons erin liet en uitleg gaf over hoe alles werkt (het pand zit namelijk achter een gesloten poort). Tijdens het verblijf nog meerdere keren contact gehad en er werd altijd direct gereageerd. Toen we vroegen om nog wat extra handdoeken werden die de dag erna gebracht. En ze heeft een taxi voor ons geregeld naar het vliegveld en de prijs was nog iets goedkoper dan dat de meter aangaf.

Vanuit het appartement loop je zo de oude stad in. Tegenover het gebouw zit een super leuk en schattig barretje: Zumeria. Hier kun je heerlijke sapjes (met en zonder alcohol) drinken. schuin tegenover ligt Horchateria Daniel. Ook leuk voor de specialiteit van Valencia. En tegenover ligt ook fietsverhuur Do You Bike rental. Hier hebben we 2 dagen fietsen gehuurd.

Het enige waar je even rekening mee moet houden is dat het echt midden in de stad ligt en daarmee ook best gehorig is in de nacht. Op de slaapkamer valt het wel mee maar in de woonkamer hoor je de geluiden van de stad goed. Voor ons geen probleem want we hebben oordopjes in gedaan en toen geen last gehad.

Wil je hier overnachten? Stuur me dan even een mailtje naar info@kidsgotravel.com en ik zorg dat je er met korting kan overnachten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Appartement Valencia Appartement Valencia   Appartement Valencia  Appartement ValenciaAppartement Valencia

Laat een opmerking achter