Zumeria Naturalia

Zumeria Naturalia

Heerlijke sapjes

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Zumeria Naturalia is een bar waar je de heerlijkste sapjes kan drinken, zowel met als zonder alcohol. Het is een barretje wat eigenlijk helemaal niet opvalt. Als het niet open is weet je niet eens dat er iets zit. Alleen als het open is zetten ze namelijk een bord buiten neer. Dan is er ook een terras open. Het ligt om de hoek bij Plaza de la Reina, en recht tegenover ons appartement dus we gingen naar huis toe en zagen het toen pas. De kinderen hadden net een ijsje dus we konden nog wel even lekker buiten blijven. Toen ik vroeg of de kids met de ijsjes naar binnen mochten was dat geen enkel probleem. Het was bij ons avond en niet meer zo warm dus we kozen ervoor om binnen te zitten, maar het terras was ook nog open.

Binnen ziet het er super leuk en gezellig uit. Allemaal verschillende kleuren kussentjes op de rieten stoeltjes. Lampen van sombrero’s en overal gekleurd fruit aan de muren. De kinderen waren gelijk verkocht toen ze dit zagen.

We hebben er 2 heerlijke cocktails gedrongen, zoals je op de foto kan zien waren het flinke bellen. Ik vond de prijs wel meevallen (€8,95, in 2024), zeker aangezien je hier behoorlijk lang mee kan doen. Het was erg rustig wat jammer was, want het zag er zo leuk uit.

Mocht je in Valencia zijn zou ik hier zeker even een kijkje nemen bij Zumeria Naturalia, echt een verborgen pareltje.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Zumeria Valencia Zumeria Valencia Zumeria Valencia Zumeria Valencia

Laat een opmerking achter