Zwembad Abenden

Zwembad Abenden

Waterpret in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Zwembad Abenden biedt een verfrissende ontsnapping voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier en ontspanning in het water. Dit charmante buitenzwembad is de perfecte plek voor kinderen om te genieten van de zomerzon en om af te koelen tijdens warme dagen. Het is gelegen in de mooie schilderachtige regio Eifel.

Het zwembad in Abenden is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen. Het beschikt over een kindvriendelijk peuterbad waar de jongsten veilig kunnen spetteren en spelen onder toezicht. Het grotere zwembad is ideaal voor zwemmers van alle leeftijden. Zij kunnen genieten van een verfrissende duik of wat baantjes  trekken.

Rondom de zwembaden is er een ruime zonneweide waar families kunnen ontspannen, zonnebaden en picknicken. Er zijn ook diverse speeltoestellen en activiteiten op het droge, zoals een speeltuin en sportfaciliteiten, die zorgen voor amusement buiten het water. Er zit een horecagelegenheid bij waar je wat kleine versnaperingen kunt kopen.

Een dag bij Zwembad Abenden kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan het nabijgelegen Wildpark Schmidt. Dit park, op slechts enkele minuten rijden, is een prachtige plek waar kinderen en volwassenen inheemse en exotische dieren kunnen observeren in een natuurlijke omgeving. Het park biedt niet alleen een kans om dieren te zien, maar ook om te leren over de lokale flora en fauna via educatieve paden en rondleidingen.

De combinatie van Zwembad Abenden en Wildpark Schmidt maakt het gebied een ideale bestemming voor een dagtrip met het gezin. Het zwembad biedt waterplezier en ontspanning, terwijl het wildpark een boeiende natuurervaring biedt.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter