Erlebniswelt Eifeltor

Erlebniswelt Eifeltor

Een Buitenavonturenparadijs

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Erlebniswelt Eifeltor is een veelzijdig recreatiepark dat bezoekers van alle leeftijden uitnodigt voor een dag vol avontuur en plezier. Dit park is een fantastische bestemming voor gezinnen, vooral voor kinderen, dankzij de diversiteit aan activiteiten die zowel onderhoudend als stimulerend zijn.

Binnen de poorten van Erlebniswelt Eifeltor kunnen kinderen genieten van een breed scala aan attracties. Er is een minigolfbaan waar gezinnen gezellig kunnen concurreren, en spannende kartbanen voor de kleine snelheidsduivels. Het park biedt ook een zomerrodelbaan, die voor een adrenalineverhogende ervaring zorgt terwijl je door de natuurlijke schoonheid van de Eifel raast.

Voor jongere kinderen zijn er speeltuinen en veilige speeltoestellen waarop ze kunnen klimmen, glijden en verkennen.

Erlebniswelt Eifeltor ligt ook in de buurt van twee andere opmerkelijke attracties, wat het ideaal maakt voor een uitgebreider bezoek aan de regio. Het Rheinisches Freilichtmuseum, een openluchtmuseum dat een kijkje biedt in de regionale geschiedenis en cultuur, is perfect ter aanvulling. Even verderop ligt Hochwildpark Rheinland, waar bezoekers inheemse wilde dieren in een natuurlijke setting kunnen zien. Deze combinatie van cultuur, natuur en amusement biedt een rijke, afwisselende dag uit voor het hele gezin.

Of het nu gaat om het verkennen van de lokale cultuur of het genieten van de opwindende attracties, Erlebniswelt Eifeltor in de Eifel is een ideale bestemming voor een familie-uitje dat educatie met plezier mengt. De nabijheid van zowel het Freilichtmuseum als Hochwildpark Rheinland verrijkt de ervaring, waardoor bezoekers meer kunnen leren en ontdekken terwijl ze genieten van hun tijd samen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter