Subsafety

Subsafety

Waterplezier en avontuur voor families

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Subsafety in de Eifel kun je het avontuur op het water aangaan door een stand-up paddleboard (SUB) te huren. Dit is een heerlijke activiteit voor gezinnen die houden van water en natuur, en biedt een unieke manier om de prachtige meren en rivieren van de Eifel te verkennen.

Het huren van een SUB bij Subsafety is ideaal voor kinderen omdat het een leuke en actieve manier is om buiten te zijn. Kinderen kunnen snel leren hoe ze moeten balanceren en peddelen op de boards. Het rustige water in de Eifel is perfect voor beginners, waardoor dit een veilige en plezierige ervaring is voor jonge peddelaars.

Subsafety zorgt voor alle benodigdheden, inclusief veiligheidsinstructies en uitrusting, zodat gezinnen zich kunnen focussen op het genieten van hun tijd op het water. Dit maakt het een zorgeloze activiteit die geschikt is voor alle leeftijden.

De locatie van Subsafety is ook ideaal voor het combineren met andere outdooractiviteiten. Dichtbij ligt Wandelroute de Wilde Weg, een van de populairste wandelroutes in de regio. Deze route biedt een avontuurlijke wandelervaring door de natuur, met educatieve punten en prachtige uitzichten. Het combineren van een dag op het paddleboard met een wandeling op de Wilde Weg is een perfecte manier voor gezinnen om een volledige dag actief bezig te zijn in de natuur.

Het huren van een SUB bij Subsafety in de Eifel is dus niet alleen leuk voor kinderen, maar ook  actief en perfect te combineren met een prachtige wandeling. Deze activiteit zal ongetwijfeld mooie herinneringen creëren voor het hele gezin.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter