Wildpark Schmidt

Wildpark Schmidt

Avontuurlijke ontdekkingen in de Eifelnatuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In het prachtige Wildpark Schmidt worden kinderen en volwassenen uitgenodigd om de natuur te verkennen en te genieten van een dag vol avontuur. Dit park is een ware schat aan biodiversiteit, met een diverse verzameling wilde dieren, huisdieren en boerderijdieren.

Een van de grootste attracties van Wildpark Schmidt is de kans om verschillende soorten rendieren te zien rondzwerven in hun natuurlijke omgeving. Van majestueuze elanden tot sierlijke damherten, deze elegante dieren zijn een genot om te aanschouwen.

Maar de dierenpracht stopt hier niet. Bezoekers kunnen ook kennismaken met ondeugende wasberen, die vaak met nieuwsgierige blikken rondsnuffelen op zoek naar lekkernijen. En voor degenen die geluk hebben, is er zelfs de mogelijkheid om een glimp op te vangen van de zeldzame wilde bever, de Biber, die zijn thuis heeft gevonden in de waterrijke omgeving van het park.

Naast de wilde bewoners biedt Wildpark Schmidt ook interactie met huisdieren en boerderijdieren.

Voor een extra dosis spanning en opwinding kunnen bezoekers genieten van adembenemende roofvogelshows, waar majestueuze vogels zoals adelaars en valken hun vleugels uitslaan in indrukwekkende vluchtdemonstraties. Het is een unieke gelegenheid om deze prachtige wezens in actie te zien en meer te leren over hun natuurlijke gedrag en jachttechnieken.

En als de kleintjes behoefte hebben aan wat speelplezier, is er een leuke avonturenspeeltuin grenzend aan het gezellige terras. Hier kunnen kinderen hun energie kwijt op diverse klimrekken, glijbanen en schommels, terwijl ouders ontspannen en genieten van een verfrissend drankje.

Met zijn diverse attracties en educatieve mogelijkheden biedt Wildpark Schmidt een onvergetelijke ervaring voor gezinnen, waarbij jong en oud worden ondergedompeld in de pracht van de natuur en wilde dieren. Gelegen in de buurt van Dormio Resort Eifeler Tor en Zwembad Abenden, is het park ook ideaal gelegen voor een dagje uit vol avontuur en ontspanning.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter