Landal Dormio Resort Eifeler Tor

Landal Dormio Resort Eifeler Tor

Avontuurlijk Verblijf in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Verstopt in de prachtige Eifel biedt Landal Dormio Resort Eifeler Tor een ideale uitvalsbasis voor gezinnen die willen genieten van natuur en avontuur.

De accommodaties variëren van gezellige bungalows tot luxe villa’s, perfect voor gezinnen van verschillende grootte. Sommige verblijven hebben zelfs een eigen sauna voor extra ontspanning.

Voor kinderen is er genoeg te doen, van een avontuurlijke speeltuin tot een overdekt zwembad. Het animatieteam organiseert regelmatig leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant voordat ze de omgeving gaan verkennen. Sommige accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken voor wie graag zelf kookt.

Hoewel details zoals de capaciteit van de kamers niet worden benadrukt, biedt Landal Dormio Resort Eifeler Tor accommodaties die aan de behoeften van gezinnen voldoen. De centrale ligging nabij Heimbacher Kochstudio – Eifeler Tor en Rursee-Schifffahrt KG maakt het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de regio.

Laat een opmerking achter