Zonsondergang Zadar

Zonsondergang Zadar

De mooiste van de wereld (volgens Alfred Hitchcock)

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De zonsondergang in Zadar wordt alom geprezen als een van de meest betoverende ter wereld. Zelfs door de legendarische regisseur Alfred Hitchcock. Het schouwspel van kleuren dat de hemel siert wanneer de zon ondergaat, is werkelijk adembenemend. Veel mensen verzamelen zich langs de kust om deze natuurlijke schoonheid te aanschouwen. Ook een fantastische plek om prachtige foto’s te maken die de magie van het moment vastleggen.

Een van de beste plekken om van deze schitterende zonsondergang te genieten, is vanaf het terras van restaurant Tramonto. Hier kun je ontspannen met een glaasje wijn terwijl je getuige bent van het langzaam wegzinken van de zon achter de horizon, waardoor de lucht in een palet van warme tinten wordt gedompeld. Het is een ervaring die al je zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat.

Dus als je Zadar bezoekt, vergeet dan niet om de tijd te nemen om de prachtige zonsondergang te bewonderen en te genieten van het moment. En waar kun je dat beter doen dan vanaf het terras van restaurant Tramonto, waar je kunt genieten van het samenspel van kleuren aan de hemel onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Zonsondergang Zadar Zonsondergang Zadar Zonsondergang Zadar

Zonsondergang Zadar Zonsondergang ZadarZonsondergang Zadar Zonsondergang Zadar

  • adres

    Aan de boulevard van Zadar, aan dezelfde kant als het Zee Orgel

  • Leeftijd

    Alle leeftijden

  • Toegangsprijs

    Gratis

Laat een opmerking achter