Restaurant Tramonto

Restaurant Tramonto

Eten met mooiste zonsondergang op de achtergrond

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Tramonto in Zadar biedt een aangename eetervaring met een prachtig uitzicht. Gelegen op een mooie plek met een terras dat uitkijkt over de zee en de boulevard, is het ideaal voor ontspannen eten en mensen kijken. Wat het extra speciaal maakt, is de vermelding van Alfred Hitchcock, die beweerde dat ze hier de mooiste zonsondergang van de wereld hebben. Of dat zo is dat weet ik niet, maar spectaculair was hij wel!

Een bezoek aan Restaurant Tramonto belooft niet alleen lekker eten, maar ook een kans om te genieten van het natuurlijke spektakel van de ondergaande zon. Het menu biedt een gevarieerde selectie van lokale en internationale gerechten, bereid met zorg. Of je nu van zeevruchten, pasta of lokale specialiteiten houdt, Tramonto zorgt voor een smaakvolle ervaring. Er is geen speciaal kindermenu maar met pizza en friet op de kaart zit dat meestal wel goed. De kinderen kunnen lekker op de boulevard spelen en steentjes in het water gooien, vanaf het terras kun je ze goed in de gaten houden.

Vanuit dit restaurant is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Zee orgel en naar Greeting to the Sun. Leuk te combineren dus met die 2 activiteiten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Restaurant Tramonto Zadar Restaurant Tramonto Zadar Restaurant Tramonto Zadar Restaurant Tramonto ZadarRestaurant Tramonto Zadar Restaurant Tramonto Zadar

Laat een opmerking achter