Zaton Holiday Beach

Zaton Holiday Beach

Grote camping met alles erop en eraan

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Zaton Holiday Beach, gelegen aan de prachtige kust van Kroatië, is een van de grootste campings in de regio. Met zijn uitgestrekte terrein biedt het plaats aan een diversiteit aan accommodaties, van ruime plekken voor tenten en caravans tot moderne stacaravans en sfeervolle chalets. Hoewel de camping indrukwekkend is in omvang en voorzieningen, kan de omvang ervan voor sommige mensen overweldigend zijn.

Accomodaties

Wij verbleven in de Mobile Home Comfort 4+1, een van de meer basic opties. De stacaravans staan vrij dicht op elkaar, maar bieden alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. De luxere stacaravans zien er echter wat aantrekkelijker uit en bieden mogelijk extra luxe. Daarnaast hebben ze ook diverse type chalets. Die zien er van de buitenkant erg mooi uit.

Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië

Een van de voordelen van ons verblijf was de optie om ontbijt bij te boeken, in ons geval goedkoper dan boeken zonder ontbijt. Het ontbijtbuffet was uitgebreid, maar ook erg druk. Wij gingen vaak pas aan het eind, om 9.45 u (ontbijt was tot 10.00 u) omdat je anders rustig een half uur in de rij moest staan om eten te krijgen. Alles werd wel tot 10 uur aangevuld.

De ligging van de stacaravans is iets verder weg van het strand en de restaurants, maar dicht bij de receptie en supermarkt. Het betekende wel dat we ongeveer 10 minuten moesten lopen om bij de faciliteiten te komen.

Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië

Entertainment

Het zwembadcomplex is indrukwekkend, met maar liefst 9 verschillende zwembaden, waaronder enkele met (kleine) glijbanen. Het zandstrand biedt verschillende watersportmogelijkheden en een groot luchtkasteel voor kinderen om te verkennen. Ook is er een kermis die ‘s avonds opengaat en een theater waar regelmatig voorstellingen worden gegeven. Verder zijn er restaurants, terrasjes en winkeltjes. Als je in de avond bij een restaurantje wilt eten is het wel verstandig om deze te reserveren.

Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach KroatiëZaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië Zaton Holiday Beach Kroatië

Omgeving

Mocht je niet op de camping willen eten maar ook niet al te ver weg gaan dan kun je naar Konoba Jaz gaan. Dit ligt 300 m buiten de slagbomen van de camping. Daarnaast zijn er leuke activiteiten die je vanuit de camping kan ondernemen. Bijvoorbeeld een dagje naar Queens Beach, volgens de voormalig Koningin van Kroatië de mooiste van de omgeving. Dit is leuk te combineren met een bezoekje aan het stadje Nin. Of rij een half uurtje naar de mooie oude stad Zadar, een absolute aanrader.

Al met al is Zaton Holiday Beach een prima camping met uitgebreide voorzieningen, maar voor ons persoonlijk was de omvang en drukte iets te veel. Toch is het een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een levendige vakantie met veel faciliteiten en entertainment.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 3,0 (uit 5)

Rating van de kids: 3,0 (uit 5)

 

 • adres

  Dražnikova 78 HR Nin

 • Leeftijd

  Alle leeftijden

 • Rating & Review

  4.3 / 5

  Bekijk ratings & Reviews

 • Prijs per nacht voor 4 personen

  Dit ligt eraan of je met eigen tent/caravan komt, of in welk type stacaravan of chalet je wilt

Laat een opmerking achter