Greeting to the Sun

Greeting to the Sun

Lichtshow naast de golven

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Greeting to the Sun in Zadar is een betoverend kunstwerk naast het beroemde Zee Orgel. Deze lichtshow ontstaat door zonne-energie op te vangen gedurende de dag en deze ‘s nachts om te zetten in een magisch schouwspel van kleuren en patronen. Het is niet alleen een visueel spektakel voor volwassenen, maar ook bijzonder boeiend voor kinderen.

Met zijn dynamische lichteffecten en fascinerende patronen is de Greeting to the Sun als een interessant schouwspel voor kinderen. Het feit dat het naast het Zee Orgel ligt, voegt een extra dimensie toe aan het bezoek. Kinderen kunnen overdag genieten van de interactieve melodieën van het Zee Orgel en ‘s avonds de magische lichtshow bewonderen.

Het is niet ook nog eens educatief, waarbij kinderen kunnen leren over duurzame energie. De combinatie van natuurlijke energie, kunst en vermaak maakt de Greeting to the Sun een must-visit attractie voor gezinnen die Zadar verkennen. Wij vonden het super leuk om te zien alleen het was wel mega druk waardoor je hem niet heel goed kon zien.

De Greeting to the Sun vind je naast het zee orgel en op maar 5 minuten lopen van restaurant Tramonto. Volgens Alfred Hitchcock kun je hier de mooiste zonsondergang van de wereld zien.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Greeting to the Sun Zadar Greeting to the Sun Zadar Greeting to the Sun Zadar Greeting to the Sun Zadar Greeting to the Sun Zadar Greeting to the Sun Zadar

Laat een opmerking achter