Stadje Nin

Stadje Nin

Culturele schat

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Stadje Nin, een pareltje aan de Kroatische kust, omarmt bezoekers met zijn historische charme en schilderachtige ambiance. Dit mooie oude stadje nodigt uit tot ontspannen rondwandelen langs sfeervolle tuinen, waar elke steen getuigt van eeuwenoude geschiedenis.

De gastronomische ervaringen in Nin zijn een ware traktatie, met gezellige eetgelegenheden die lokale lekkernijen serveren. Hier proef je niet alleen van heerlijke gerechten, maar geniet je ook van de warme sfeer die het stadje kenmerkt.

Aan de overkant van het water verrast Nin met een levendige kermis. Een kleurrijk spektakel van attracties en vrolijkheid voegt een speels tintje toe aan de historische setting. Het is een ideale plek voor gezinnen, waar zowel jong en oud kunnen genieten van de opwinding van een kermis.

Nin is niet alleen een culturele schat; het ligt ook strategisch dicht bij Queens Beach, een idyllisch stukje kust met kalme wateren, perfect voor een ontspannen dag aan zee. Voor gasten van Zaton Holiday Resort, dat vlakbij ligt, biedt Nin een boeiende bestemming voor een uitstapje, waardoor ze de kans krijgen om de diverse aantrekkingskracht van de regio te verkennen.

Hou er wel rekening mee dat het stadje Nin op een klein eilandje ligt en er maar een paar toegangswegen zijn. Dat betekent dat het met name in de avond erg druk kan zijn om er te komen en weg te komen met de auto. Wij hadden de auto net aan de andere kant van het water geparkeerd (naast de kermis) en vanuit daar wel het nog redelijk te doen als je richting Zaton Holiday Resort ging.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids( 4,0 (uit 5)

Stadje Nin Kroatië Stadje Nin Kroatië Stadje Nin Kroatië Stadje Nin KroatiëStadje Nin Kroatië Stadje Nin Kroatië

Laat een opmerking achter