Wapen van Wogmeer

Wapen van Wogmeer

Nostalgie en plezier voor iedereenMeta Beschrijving:

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Wapen van Wogmeer, gerund door de Familie De Vries, is al meer dan 30 jaar het kloppend hart van de polder Wogmeer. Dit familiebedrijf, dat teruggaat tot 1918, heeft een rijke geschiedenis en biedt een unieke combinatie van nostalgie en gezelligheid. Na een verwoestende brand in 1926 werd het huidige pand gebouwd en sindsdien is het een geliefde ontmoetingsplek voor jong en oud.

Het interieur van het bruine café is een ware tijdcapsule. Aan de muren hangen oude reclameborden en foto’s, en er staat een goed spelende jukebox en een biljarttafel. De nostalgische inrichting zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Aan de voorzijde van het café bevindt zich een deels overdekt en verwarmd terras. Een perfect plekje om te genieten van het dorpse leven van Wogmeer. In de tuin is er een tweede terras waar de zon in de avonduurtjes zorgt voor een warme sfeer. Hier kunnen ouders genieten van een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de uitgebreide speeltuin met glijbanen, klimrekken, trampoline, treinen en een familieschommel.

Voor de kinderen is dit ook een leuk plekje, want in de prachtige tuin ligt een negen holes midgetgolfbaan en een speeltuin, compleet met kippen en konijnen. De midgetgolfbaan is officieel geopend van Pasen tot oktober, maar de speeltuin kan bij mooi weer het hele jaar door gebruikt worden. Gasten die hier dineren, kunnen gratis gebruik maken van de midgetgolfbaan (reserveren is noodzakelijk). Voor kinderfeestjes bieden ze een speciaal arrangement. Dit omvat gebruik van de midgetgolfbaan en speeltuin, twee keer limonade of frisdrank, patat met een snack en een waterijsje.

Bij Het Wapen van Wogmeer beleef je een dag vol nostalgie, gezelligheid en plezier voor het hele gezin. Kom langs en ervaar de passie van de Familie De Vries!

Zelf geweest:

 

Laat een opmerking achter