Simonehoeve

Simonehoeve

Authentiek Nederlands Uitje

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een authentieke Nederlandse ervaring, dan is een bezoek aan De Simonehoeve absoluut de moeite waard. Deze traditionele kaasboerderij en klompenmakerij, gelegen vlakbij Volendam, biedt een kijkje in de wereld van Hollands erfgoed. Of je nu een nieuwsgierige toerist bent of een lokale inwoner die meer wil leren over de Nederlandse ambachten, De Simonehoeve heeft voor ieder wat wils.

Bij De Simonehoeve kun je dagelijks genieten van gratis rondleidingen. Hier ontdek je hoe de beroemde Goudse en Edammer kazen worden gemaakt en zie je hoe klompen op ambachtelijke wijze gesneden worden. En het beste deel? Je mag zelf ook proeven! Van brandnetelkaas tot romantische knoflookkaas, de variëteit aan smaken zal je zeker verrassen.

Naast de rondleidingen biedt De Simonehoeve ook een scala aan workshops, lunches en diners, ideaal voor een leuk dagje uit met familie, vrienden of een reisgroep. Hoewel het restaurant voornamelijk op reservering werkt voor grote groepen, kun je hier ook terecht voor een kleine kaart met verschillende broodjes en de welbekende poffertjes.

Voor gezinnen met kinderen is De Simonehoeve ook een uitstekende keuze. Er is een speelhoek op de eerste verdieping voor de kleintjes, en in de zomermaanden kunnen de oudere kinderen zich vermaken op de trampolines buiten.

Of je nu komt om kaas en klompen te ontdekken, deel te nemen aan een workshop, of gewoon wilt genieten van een heerlijke Nederlandse lekkernij, De Simonehoeve biedt een compleet en leuk uitje voor iedereen. Plan je bezoek en ervaar het zelf!

Zelf geweest:

Simonehoeve Simonehoeve Simonehoeve Simonehoeve Simonehoeve Simonehoeve

Laat een opmerking achter