Pannekoekbakkerij Houtlust

Pannekoekbakkerij Houtlust

Kindvriendelijk Pannenkoekenparadijs

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Pannekoekbakkerij Houtlust, sinds 1996 een begrip, kun je genieten van heerlijke pannenkoeken in een omgeving waar kinderen centraal staan. Met een grote buitenspeeltuin vol glijbanen, schommels en wipkippen, is er altijd genoeg te doen voor de kleintjes. Binnen is er een ruime speeltafel met allerlei speelgoed, een speelkeukentje en volop kleurplaten en kleurpotloden om de creativiteit te stimuleren.

Houtlust is dé plek voor families die op zoek zijn naar een ontspannen en kindvriendelijke eetervaring. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. De kids kunnen smullen van een ruime keuze aan pannenkoeken, terwijl de volwassenen kunnen genieten van speciaal bereide pannenkoeken en andere lekkernijen.

Wil je een verjaardagsfeestje vieren of een ander evenement organiseren? Bij Pannekoekbakkerij Houtlust is alles mogelijk! Ze bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke dag. Met zowel binnen- als buitenruimtes die speciaal zijn ingericht voor kinderen, kunnen de kleintjes zich vermaken terwijl de volwassenen ontspannen en genieten van de gezellige sfeer.

Pannekoekbakkerij Houtlust is een bestemming waar families samenkomen, kinderen plezier hebben en iedereen kan genieten van heerlijke maaltijden. Kom langs en ervaar zelf waarom Houtlust al sinds 1996 de favoriete pannenkoekenplek is voor jong en oud.

Zelf geweest:

Pannekoekbakkerij Houtlust in Hem Pannekoekbakkerij Houtlust in Hem

Laat een opmerking achter