Paviljoen Strandbad Edam

Paviljoen Strandbad Edam

Genieten aan het Markermeer

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een prachtige plek om te genieten van een hapje of een drankje aan het water, dan is Paviljoen Strandbad Edam een absolute aanrader. Gelegen aan het Markermeer en dichtbij de gezellige haven van het historische stadje Edam, biedt dit paviljoen een schitterend uitzicht over het uitgestrekte water. Het is een toegankelijke en gastvrije plek, perfect voor een ontspannen lunch, diner, of het vieren van een feestje.

Paviljoen Strandbad Edam heeft een uitgebreide menukaart die voor ieder wat wils biedt. Of je nu zin hebt in een simpele snack of een uitgebreid diner, de keuken stelt niet teleur. Kinderen worden hier ook niet vergeten; er is genoeg lekkers op de menukaart en een speelhoek vol spelletjes, een zandbak en een speelrek waar ze zich prima kunnen vermaken. Oudere kinderen kunnen zich uitleven op de stenen bij de pier, terwijl ouders vanaf het terras of door het glas van het restaurant kunnen genieten van het prachtige uitzicht. Verder grenzen ze aan een camping en is op 100 meter een grote speeltuin geopend van 1 april tot 1 oktober. Kinderen krijgen hier toegang met een bandje wat zij kunnen krijgen voor €1,- in het restaurant. Zij mogen ook met een dagticket á €1,50 van de camping gebruik maken van het recreatieveld en lekker zwemmen in het IJsselmeer.

Het paviljoen ligt op slechts 18 km van Amsterdam en is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Nabijgelegen steden zoals Volendam, Monnickendam en Marken bieden veel bezienswaardigheden en activiteiten. Het actieve watersportleven in Edam, met zijn kanoclub, jachthaven, zeilvereniging en kitesurfers, biedt een prachtig schouwspel, vooral bij harde wind.

Of je nu komt voor de sfeer, het uitzicht, het eten of de activiteiten, Paviljoen Strandbad Edam is een plek waar je zeker van zult genieten. Het is de perfecte locatie voor een ontspannen dagje uit aan het water.

Zelf geweest:

Paviljoen Strandbad Edam Paviljoen Strandbad Edam  Paviljoen Strandbad Edam Paviljoen Strandbad Edam Paviljoen Strandbad Edam Paviljoen Strandbad Edam Paviljoen Strandbad Edam

Laat een opmerking achter