Turf

Turf

Gezellig Genieten met Kids

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Turf in Hoorn ben je van harte welkom om iets lekkers te eten of te drinken. Of je nu zin hebt in een uitgebreid ontbijt, een gezonde lunch, of een gezellige borrel, Turf heeft het allemaal. De menukaart wisselt regelmatig en biedt heerlijke gerechten die vaak biologisch en lokaal zijn. Voor de kleintjes is er een uitgebreide kinderkaart, zodat ook zij kunnen genieten van al het lekkers.

Een absolute aanrader bij Turf is de heerlijke high tea. Er zijn twee opties: de drie-gangen high tea en de twee-gangen high tea. De drie-gangen high tea begint met warme scones met clotted cream, jam en een glas Prosecco. Daarna volgt een hartig soepje, verschillende sandwiches en mini kroketjes. Als afsluiter is er een zoete derde gang met een proeverij van huisgemaakte taartjes.

De twee-gangen high tea start met een soepje, diverse sandwiches en mini kroketjes, gevolgd door een zoete tweede gang met een proeverij van huisgemaakte taartjes.

Voor de kids is er een speciale zandbak gewoon binnen in de zaak, zodat zij zich prima kunnen vermaken terwijl jij geniet van een ontspannen moment. Kom snel eens langs bij Turf en proef zelf van al het lekkers uit hun keuken.

Zelf geweest:

Turf in Hoorn

Laat een opmerking achter