Wandelroute Droompad Booser Droppelmaartour

Wandelroute Droompad Booser Droppelmaartour

Schilderachtige Wandeling in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Wandelroute Droompad Booser Droppelmaartour biedt een toegankelijke en gezinsvriendelijke ontdekkingstocht door het schilderachtige Eifellandschap. Deze route staat bekend om de twee Booser Maare, twee grote, ondiepe ketels die opvallend in het landschap liggen.

Tijdens de wandeling kun je al na enkele kilometers genieten van een prachtig uitzicht op deze natuurlijke wonderen vanaf een speciaal ingericht uitkijkpunt. Vervolgens wacht je een steile klim naar de rand van de krater. Eenmaal boven, staat de volgende uitdaging klaar: de 125 treden van de ‘Booser Eifelturm’. Deze 25 meter hoge toren biedt een adembenemend panorama over het Eifellandschap, inclusief de indrukwekkende, uitgestorven vulkaankegels.

Na dit hoogtepunt leidt het pad je verder door dichte bossen, langs historische berggraven, en uiteindelijk naar het serene Nitzbachtal. De route slingert zich door dit idyllische dal, omgeven door prachtig bergboslandschap, en keert uiteindelijk terug naar het startpunt in Boos.

De wandelroute Droompad Booser Droppelmaartour heeft een lengte van 9,1 km en een duur van ongeveer 2 uur en 40 minuten,

De Booser Doppelmaartour is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een niet te zware wandeling die rijk is aan natuurlijke schoonheid en historische sites. Het biedt een unieke manier om de rust en de pracht van de Eifel te ervaren.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter