Wandeling van de koning

Wandeling van de koning

Spannende Hoogtewandeling in Málaga Meta Beschrijving:

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

El Caminito del Rey is een adembenemende wandelroute die je meeneemt door de kloof van Gaitanes, gelegen in de provincie Malaga. Deze smalle passage, op sommige punten slechts één meter breed en tot 105 meter hoog, is een ware test voor degenen die durven en geen hoogtevrees hebben. Met zijn indrukwekkende uitzichten en adembenemende hoogten is dit pad zeker een must voor avontuurlijke geesten.

De route van de Caminito del Rey is in totaal 7,7 kilometer lang, inclusief de toegangswegen en de loopbruggen zelf. Deze tocht is perfect voor mensen die graag wandelen en het avontuur niet schuwen. Kinderen vanaf 8 jaar mogen de wandeling maken, wat het een fantastische optie maakt voor gezinnen die van een actieve uitdaging houden.

Deze historische loopbrug is oorspronkelijk gebouwd voor onderhoudswerkers van een waterkrachtcentrale begin 20e eeuw en slingert zich langs en boven de rivier de Guadalhorce. Na een grondige restauratie in 2015 is de route veilig toegankelijk gemaakt voor het publiek en biedt het nu een van de meest unieke wandelervaringen in Spanje.

De toegang tot El Caminito del Rey is mogelijk via de noordelijke ingang bij het stuwmeer van Conde de Guadalhorce, Ardales. Hier begint de lineaire route die je door adembenemende landschappen leidt. Verwacht ongeveer 3 tot 4 uur onderweg te zijn, over een combinatie van gerestaureerde loopbruggen en historische paden. Onderweg kom je zelfs door een suggestieve tunnel en eindigt de route met een spectaculaire brug tussen de kliffen van de kloof.

Voor wie op zoek is naar een onvergetelijk avontuur, biedt de Wandeling van de Koning “El Caminito del Rey” een spectaculaire combinatie van natuur, geschiedenis en spanning.

Laat een opmerking achter