Historisch centrum van Malaga

Historisch centrum van Malaga

Ontdek de Charme van Malaga

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Een vakantie in Malaga is pas compleet met een bezoek aan het historisch centrum van Malaga. De stad nodigt uit om te verdwalen in de ruime, grotendeels vlakke voetgangerszones van de oude stad, ideaal voor zowel kinderwagens als avontuurlijke zielen die elk hoekje willen verkennen.

Begin je ontdekkingsreis langs de bruisende Calle Larios, de kloppende ader van Malaga’s stadscentrum. Deze levendige straat, bezaaid met boetieks en cafés, vormt de perfecte achtergrond voor een ontspannen wandeling en biedt een onvergetelijke sfeer die typerend is voor Zuid-Spanje.

Een aanrader is het deelnemen aan een rondleiding door Malaga. Deze tochten nemen je mee langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en duiken in zowel de rijke geschiedenis als de fascinerende verhalen achter de straten en pleinen. Ontdek tijdens je wandeling iconische locaties zoals de majestueuze kathedraal op Plaza del Obispo, waar je de indrukwekkende architectuur kunt bewonderen, en de levendige centrale markt van Atarazanas, waar de geuren en kleuren je zintuigen prikkelen.

Malaga is niet alleen een stad van kunst en cultuur, maar biedt ook een uitnodigende mix van historische diepte en moderne flair, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en ontdekking. Elk bezoek belooft nieuwe verhalen, smaken en herinneringen, waardoor je zeker terug wilt komen voor meer naar het historisch centrum van Malaga.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: onze dochter was toen 1 jaar dus dat kon ze me nog niet vertellen 😜

  • Adres

    C. Molina Lario, 9, Distrito Centro, 29015 Málaga

  • Leeftijd

    Alle leeftijden

Laat een opmerking achter