Benalmádena-kabelbaan

Benalmádena-kabelbaan

Avontuurlijke Gezinsuitjes aan de Kust

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een unieke gezinsactiviteit aan de Costa del Sol, biedt de Benalmádena-kabelbaan een onvergetelijke ervaring. Deze kabelbaan verbindt Benalmádena Costa met de top van de Monte Calamorro, waar je niet alleen kunt genieten van adembenemende uitzichten maar ook van een reeks boeiende activiteiten voor het hele gezin.

De reis in de kabelbaan zelf is al een avontuur. Tijdens de ongeveer 15 minuten durende rit naar boven, die een afstand van 3 kilometer beslaat, word je getrakteerd op spectaculaire panorama’s van de Middellandse Zee en het omliggende landschap. De Monte Calamorro, bijna 800 meter boven zeeniveau, biedt een rijke botanische diversiteit en is een perfecte plek voor natuurliefhebbers.

Boven op de berg zijn diverse wandel- en mountainbikepaden toegankelijk. Je kunt kiezen uit routes die variëren in moeilijkheidsgraad, waaronder een uitdagend pad naar het zuidelijke uitkijkpunt dat prachtige uitzichten biedt over de kust van Malaga, en op heldere dagen zelfs zicht op Gibraltar en de Sierra Nevada. Voor de avontuurlijke bezoekers zijn er gespecialiseerde mountainbikepaden die garant staan voor adrenaline.

Naast de natuurlijke en sportieve activiteiten, biedt de Monte Calamorro ook cultureel vermaak. Dagelijks worden er roofvogelshows gehouden, waar je kunt genieten van de indrukwekkende kunst van de valkerij. Bovendien is er een authentieke Andalusische paardenshow die de cultuur en traditie van de regio belicht.

De Benalmádena-kabelbaan en Monte Calamorro bieden dus een volledig pakket van natuur, sport, en cultuur, ideaal voor een dagje uit met het gezin.

Je kan hier je kaartje kopen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter