Villages Nature Paris Center Parcs

Villages Nature Paris Center Parcs

Best of both worlds

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Villages Nature Paris Center Parcs is een fijn verblijfplaats als je naar Disneyland wilt gaan. Het ligt namelijk op maar 10 minuten rijden van Disneyland. Het is een Center Parcs dus naast dat je er kan overnachten kun je natuurlijk ook genieten van de faciliteiten van het park. Het is een park dat in de mooie natuur ligt en aan een meer. Er is veel flora en fauna, dus een fijne afwisseling met de drukte van een pretpark of een grote stad. In 40 minuten zit je in hartje centrum Parijs (Notre Dame) met de auto. Met het OV doe je er ongeveer een uur over. Prima uitvalsbasis dus voor wanneer je Parijs stad wil combineren met Disneyland.

Op Villages Nature Paris Center Parcs hebben ze cottages gelegen aan het meer, of appartementen en hotelkamers. Er zijn ook veel faciliteiten voor de kids, zoals het overdekte zwemparadijs Aqua Mundo met 6 glijbanen en buitenbaden, of de binnenspeeltuin. Ook is er een grote buitenspeeltuin en een leerzame boerderij waar je de natuur kan ontdekken en ervaren. Ze hebben overigens accomodaties tm 6 personen.

Kortom, een fijne plek om te verblijven als je Parijs stad en Disneyland wil combineren. Je kan hier je cottage of kamer boeken.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter