Hippopotamus

Hippopotamus

Kindvriendelijk steakhouse

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Hippopotamus is een bekende restaurantketen in Frankrijk die vooral populair is vanwege zijn heerlijke vleesgerechten en gezellige sfeer. Dit restaurant is niet alleen geliefd bij volwassenen, maar het is ook een geweldige plek om met kinderen te dineren. Om je kinderen te begeleiden tijdens hun eerste echte restaurantervaring, zijn er twee kleurrijke personages:

Hippolytus, de ontdekkingsreiziger van smaak: Met hem wordt uw kind stap voor stap begeleid in zijn restaurantmoment. Deze grote vleesliefhebber en erfgenaam van de Hippopotamus-restaurants besloot de steakhousecultuur te leren kennen, maar voegde er zijn Franse touch aan toe.

Popotin, zijn zeer gulzische metgezel: Met hem is je kind nog niet klaar met lachen! Dit dwergnijlpaard verlaat Hippolytus nooit. Popotin is erg brutaal, turbulent en hebzuchtig. Hij vindt het heerlijk om alles te proeven en heeft altijd honger.

Ze hebben een kindermenu waarbij je een verrassingszakje krijgt met een spelletje, kleurboek en kleurpotloden erin. Hippopotamus heeft kinderstoelen en andere kindervoorzieningen.

 Het is een keten in Frankrijk in daar hebben ze bijna 100 vestigingen. In en om Parijs alleen al zitten er echt al rond de 25 restaurantsdus je zult er altijd wel ergens een tegenkomen. Echter hebben niet alle vestigingen een speelruimte. Daarvoor moet je bij een van de volgende vestigingen zijn: Hippopotamus Paris Bercy Village 12e (in het 12de arrondissement) of Hippopotamus Paris La Villette 19e (in het 19de arrondissement).

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter