Chez He

Chez He

Wandelen en picknicken

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Chez He is een Aziatisch restaurant in het 11de arrondisement van Parijs tussen Nation en Bastille. Om nog wat specifieker te zijn is het een Chinese keuken geïnspireerd op de culinaire tradities van Noord China. Naast dat je er dus lekker Chinees kan eten heeft dit restaurant nog een voordeel en dat is dat er onder in de kelder een speelkamer zit. Nou ja, speelkamer is misschien niet helemaal het goede woord want het is namelijk een ruimte van 350 m2. Genoeg speelruimte dus voor de kids. Overal in de speelkamer hangen camera’s en in het restaurant hangen er allemaal schermen. Zo kun je dus je kids in de gaten houden terwijl jij lekker van je eten kan genieten. Ideaal dus! De speelkamer bevat onder andere een piratenschip met zijn persluchtkanonnen, een klein doolhof, een interactief groot scherm, de discozaal, het ballenbad, de ijssalon en een gigantische glijbaan.

Voor de speelkamer bij Chez He moet je echter wel betalen. Dit kun je los (rond de €15,-) doen of je kan het bij een kindermenu erin nemen (rond de €20,- incl het menu), dus hou daar wel rekening mee. En let erop dat sokken verplicht zijn, anders kun je die daar kopen voor €2,-.

De reviews op google zijn erg wisselend dus check deze even voordat je van plan bent te gaan reserveren of gewoon langs te gaan. Hier kun je meer zien over het restaurant en de speeltuin.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter