Pannenkoekenboot Amsterdam

Pannenkoekenboot Amsterdam

Smullen op Rondvaart in Amsterdam

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Stel je voor: je vaart rustig over het IJ in Amsterdam, genietend van een prachtig uitzicht op iconische plekken zoals de A’DAM Tower, het EYE Museum en THIS IS HOLLAND. Maar dat is nog niet alles. Terwijl je deze moderne kant van Amsterdam ontdekt, smul je van onbeperkt versgebakken Hollandse pannenkoeken. Klinkt dat niet als een perfect uitje? De Pannenkoekenboot Amsterdam biedt een ongedwongen en gezellige sfeer waar je kunt genieten van spek-, appel- en naturel pannenkoeken. Het leuke is dat je zelf je pannenkoeken kunt versieren met een breed scala aan toppings, zowel zoet als hartig. Heb je na de eerste ronde nog trek? Geen probleem! De volgende pannenkoek staat al voor je klaar. Het record staat op 18 pannenkoeken – durf jij de uitdaging aan?

Voor gezinnen met kinderen is de Pannenkoekenboot een ideale keuze. In het ruim van het schip bevindt zich een gigantische ballenbak met glijbaan waar de kleintjes zich uren kunnen vermaken. Daarnaast zijn er kleurplaten en kleurtjes beschikbaar om hun creativiteit de vrije loop te laten. Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders ontspannen genieten van hun pannenkoeken en het prachtige uitzicht.

In de zomer is het extra bijzonder om de enorme cruiseschepen te zien die in de haven aanmeren. Na het eten kun je lekker uitwaaien op het dek en de mooiste foto’s maken van het Amsterdamse stadsgezicht.
Er is (op aanvraag) speciaal beslag voor de volgende dieetwensen en allergieën:
– glutenallergie
– kippeneiallergie
– melkallergie / lactoseallergie
– soja-allergie
– vegan dieet

Of je nu een toerist bent of een lokale bewoner, de Pannenkoekenboot biedt een unieke manier om Amsterdam te beleven. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en een perfecte activiteit voor het hele gezin. Stap aan boord en geniet van deze heerlijke en gezellige rondvaart!

Zelf geweest:

Pannenkoekenboot Amsterdam Pannenkoekenboot Amsterdam

Laat een opmerking achter