Therme Olimia

Therme Olimia

Overnachten bij een waterparadijs

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Therme Olimia, omgeven door prachtige natuur, oogt aan de buitenkant als een luxe toevluchtsoord. Het imposante complex past mooi in de natuurlijke omgeving en belooft hoogwaardige ontspanning. Maar eenmaal binnen wordt duidelijk dat het interieur wat verouderd is. Ondanks de charmante sfeer die de antieke decoraties en meubels uitstralen, zou een vleugje moderniteit niet misstaan.

Wat betreft het eten, beide hotels, Breza en Sotelia, bieden ontbijt en diner in de vorm van een buffet. Hoewel het eten prima is, kan het als massaal worden ervaren. De eerste avond hebben we gedineerd bij hotel Breza, waar we verbleven. Later ontdekten we dat je ook bij het andere hotel, hotel Sotelia, mocht eten, wat een veel gezelligere sfeer bood. De mogelijkheid om tussen de hotels te kiezen voegt een extra dimensie toe aan de eetervaring, waarbij hotel Sotelia een meer aangename ambiance biedt voor de maaltijden.

Faciliteiten Therme Olimia

De echte troeven van Therme Olimia zijn echter de mooie zwembaden die uitnodigen tot ontspanning. Het heeft meerdere zwembaden, zowel binnen als buiten, allemaal met een mooie luxe uitstraling. Daarnaast hebben ze 2 grote glijbanen en een aantal kleine glijbanen. Hier zijn onze kinderen wel 100 keer af geweest, dus dat was echt wel een groot succes. Ze hebben ook nog een klimmuur in het water dus ben je boven, plons je gewoon het water in. Ook kun je een drankje aan de bar in het water doen.

Naast de vele zwembaden hebben ze ook een wellness gedeelte. Dit is echter enkel toegankelijk vanaf 12 jaar. Maar je kan een arrangement nemen en dan kun je met de kids ook het wellness gedeelte in. Je krijgt dan een uitleg en dan kun je nog even rustig gebruik maken van de sauna faciliteiten. Dit is echter om 9.00 u in de ochtend dus deze hebben we even overgeslagen.

Daarnaast is er een hele kleine binnenspeeltuin en een bioscoop.

Een extra pluspunt is de nabijheid van Aqualuna, het bijbehorende mega grote waterpark met heel veel glijbanen. Samen bieden Therme Olimia en Aqualuna een combinatie van ontspanning, plezier en waterpret die een bezoek meer dan waard is.

Zelf hadden we een 2 persoonskamer waar 1 extra bed bij stond. Ons zoontje was nog 5 dus die sliep bij ons in bed. Dat scheelde erg veel in de kosten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5) met name vanwege de zwembaden

Therme Olivia Slovenië Therme Olivia Slovenië  Therme Olivia Slovenië Therme Olivia SloveniëTherme Olivia Slovenië Therme Olivia SloveniëTherme Olivia Slovenië Therme Olivia Slovenië  Therme Olivia Slovenië  Therme Olivia Slovenië Therme Olivia Slovenië

Laat een opmerking achter