Aqualuna

Aqualuna

Waterpret met toffe glijbanen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Aqualuna, gelegen in het zuidoosten van Slovenië, is een uitgestrekt waterpark boordevol opwindende glijbanen. Van grote en spannende glijbanen tot bochten en steile afdalingen, met als kroonjuweel de Cobra: een glijbaan die je naar de bek van de cobra voert, om vervolgens weer omhoog te glijden. Voor de grote glijbanen is een lengte van 1.20 meter vereist, wat voor ons zoontje aanvankelijk teleurstellend was.

Gelukkig biedt Aqualuna talloze andere kleinere glijbanen en prachtige zwembaden. Van een ondiep bad met leuke speelattributen en snelle kleine glijbanen tot een waterspeeltuin, een golfslagbad, een normaal zwembad en een peuterpad. Voor elke leeftijd is er iets te beleven. Maar als je kind van stoere glijbanen houdt maar nog niet 1.20 m is, is dit wel even iets om in gedachte te houden om teleurstelling te voorkomen. .

Op drukke dagen wordt streng gecontroleerd bij de glijbanen, maar vroege bezoekers hebben soms het geluk twee keer te kunnen genieten. Desondanks hebben we fantastische dagen beleefd in dit waterpark, met nep tatoeages die een week blijven zitten als leuke extra. Het bijbehorende restaurant biedt friet, pasta, salades en natuurlijk ijsjes. Als je verblijft in Therme Olimia, is de toegang tot Aqualuna inbegrepen. Het park is prachtig ingericht met beelden van wilde dieren en er zijn voldoende parasols voor een aangename ervaring.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen  Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen  Aqualuna Slovenië met kinderen Aqualuna Slovenië met kinderen

Laat een opmerking achter