Survival parcours

Survival parcours

Avontuurlijk plezier in de natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Survival Parcours Arboretum in de Eifel is een avontuurlijke bestemming die perfect is voor gezinnen die op zoek zijn naar een actieve ervaring in de natuur. Gelegen in de prachtige bossen bij Blankenheim, biedt dit parcours een unieke kans voor kinderen om hun grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze genieten van de frisse buitenlucht.

Het parcours is ontworpen met verschillende uitdagingen die zowel fysieke als mentale vaardigheden testen. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, balanceren en zwaaien over diverse obstakels, wat uitstekend is voor het verbeteren van hun motoriek en zelfvertrouwen. De activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs die zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving, zodat elk kind op zijn eigen tempo de uitdagingen kan aangaan.

Dichtbij het Survival Parcours Arboretum ligt Blankenheim, een charmant stadje met veel culturele en historische bezienswaardigheden zoals de burcht van Blankenberg. Na een actieve dag in het arboretum kunnen gezinnen genieten van een ontspannen wandeling door het stadje of een bezoek brengen aan een van de lokale restaurants.

Ook in de buurt is Aktivi Kids Adventure Land, een andere leuke plek voor kinderen waar ze lekker los kunnen gaan in een binnenspeeltuin met klimmuur en andere activiteiten. De combinatie van het Survival Parcours Arboretum met een bezoek aan Aktivi Kids Adventure Land maakt het mogelijk om een volledige dag of zelfs een weekend vol plezier en avontuur te plannen.

Met zoveel te doen en te ontdekken, biedt het Survival Parcours Arboretum in de Eifel een onvergetelijke ervaring voor kinderen en hun families, waarbij avontuur, leren en natuur hand in hand gaan.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter