Restaurant Nu

Restaurant Nu

Eten en spelen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Op zoek naar een plek waar je ontspannen uit eten kunt met kinderen? Bij Restaurant Nu in Eersel zit je goed! Dit sfeervolle restaurant biedt een geweldige ervaring voor zowel ouders als kinderen. De grote Jungle Kamer en de uitgebreide kinderkaart zorgen ervoor dat de kleintjes zich prima vermaken, terwijl jij rustig kunt tafelen. Op zonnige dagen is de afgesloten tuin een waar paradijs. Vanaf het terras kun je de kinderen zien fietsen, voetballen, glijden en trampoline springen. Liever de kinderen aan tafel? Geen probleem, ze kunnen lekker kleuren terwijl jij geniet van je maaltijd.

Restaurant Nu ligt in het mooiste historische pand van Eersel, een voormalige notariswoning uit 1872. Gelegen aan de markt, biedt dit plek een unieke sfeer. Het terras in de tuin ademt een mediterrane sfeer en is perfect voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Probeer zeker de nacho’s eens tijdens het borrelen!

Het restaurant is niet alleen ideaal voor een gezellig etentje met vrienden of familie. Daarnaast bieden ze mogelijkheden voor private dining en vergaderarrangementen, waardoor je ook voor zakelijke bijeenkomsten hier terecht kunt.

Binnen heeft Restaurant Nu een bijzondere sfeer. De combinatie van het oude pand met het moderne interieur zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Kortom, dit restaurant in Eersel is de perfecte plek voor een ontspannen en gezellige maaltijd met het hele gezin.

Zelf geweest:

Restaurant Nu spelen Restaurant Nu binnenRestaurant Nu spelen Restaurant Nu terras  Restaurant Nu binnen Restaurant Nu binnen

 

Laat een opmerking achter