t Boshuys

t Boshuys

Genieten in de natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij ’t Boshuys in Best geniet je midden in de natuur van de Sonse Heide. Deze prachtige locatie, omgeven door bossen, biedt een ontspannen sfeer voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Het terras is groot, deels overdekt en toch zonovergoten, waardoor je bij elk weertype comfortabel buiten kunt zitten. Terwijl jij geniet van een drankje of maaltijd, kunnen de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin. Vanaf het terras heb je goed zicht op de speeltuin, zodat je de kleintjes in de gaten kunt houden. Binnen is er een gezellige speelhoek en er worden kleurplaten uitgedeeld om de jongste gasten te vermaken.

’t Boshuys ligt midden in de Sonse Heide, een natuurgebied van maar liefst 337 hectare in de gemeente Son en Breugel. De uitgebreide wandel- en fietsroutes door het gebied zijn perfect voor natuurliefhebbers die willen genieten van de schitterende omgeving. Na een actieve dag in de natuur kun je ontspannen in de brasserie of op het terras met een kop koffie en een (h)eerlijke maaltijd.

Er is altijd iets te beleven bij ’t Boshuys. Naast de brasserie en de eventlocaties vind je hier ook het Museum Bevrijdende Vleugels, het Speelgoedmuseum, de escaperoom The Riddleroom, en het Kabouterpad. Of je nu komt voor een rustige middag, een feestelijke gelegenheid of een avontuurlijke dag, ’t Boshuys heeft voor ieder wat wils.

Zelf geweest:

't Boshuys 't Boshuys 't Boshuys

Laat een opmerking achter