Pannenkoekenhuis Pluk

Pannenkoekenhuis Pluk

Gezellig eten in het groen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Welkom bij Pannenkoekenhuis Pluk in Beek en Donk! Midden in ‘De groene long’ van Beek en Donk vind je deze gezellige plek waar jong en oud kunnen genieten van overheerlijke originele pannenkoeken. Liever iets anders? Geen probleem, er zijn ook diverse (maaltijd)salades en overheerlijke vis- en vleesgerechten op het menu.

Bij mooi weer kun je heerlijk op het terras met uitzicht op het park zitten voor een kop koffie met iets lekkers. Het pannenkoekenhuis beschikt zelfs over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speciale binnen- en buitenspeeltuin terwijl jij geniet van je maaltijd.

De pannenkoeken worden gemaakt van ambachtelijk gemalen meel van molen ‘De Ooievaar’ en verse streekproducten. De honing komt van een plaatselijke imker en de jam wordt gemaakt van aardbeien uit de regio.

Pannenkoekenhuis Pluk is trots lid van het Genootschap van Brabantse Pannenkoekenhuizen. Dit samenwerkingsverband staat voor Brabantse gezelligheid en originele pannenkoeken. Elk pannenkoekenhuis behoudt zijn eigen identiteit en specialiteiten, maar werkt samen aan acties, evenementen en nieuwe specialiteiten.

Het pannenkoekenhuis ligt centraal in Beek en Donk en biedt een prachtig uitzicht op het park, onderdeel van ‘de groene long’ van de gemeente. Dit park nodigt uit tot heerlijke wandelingen. Er zijn zes mooie routes uitgewerkt om te genieten van de natuur, en het is geen wonder dat Beek en Donk in 2018 werd gekozen tot groenste gemeente van Europa.

Woon je in de buurt? Kinderen kunnen lid worden van de Pluk-Klup, waarbij ze profiteren van leuke voordeeltjes en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Als lid krijgen ze op hun verjaardag vijf plukmuntjes om een leuk cadeautje uit te zoeken in Pluk’s winkeltje. Kom langs en ervaar de gastvrijheid en heerlijke gerechten van Pannenkoekenhuis Pluk!

Zelf geweest:

Pannenkoekenhuis Pluk Pannenkoekenhuis Pluk Pannenkoekenhuis Pluk

Laat een opmerking achter