KOKS Gemert

KOKS Gemert

Gezellig eten met het gezin

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij KOKS Gemert komt gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid samen op een plek waar iedereen welkom is. Of je nu komt voor lunch, diner, pannenkoeken of om te borrelen, hier geniet je altijd van een gevarieerde kaart met herkenbare gerechten in een modern jasje.

Het restaurant heeft een prachtig 4 Seizoenen Terras en een mooie tuin, waardoor KOKS een echte hotspot is in Gemert. Deze gezellige en bruisende plek, gelegen aan de oever van de Aa en nabij de bossen, is perfect voor een ontspannen uitje. Of je nu uit Gemert, Boekel, Beek en Donk of Erp komt, KOKS biedt een ideale omgeving voor iedereen, ook voor de kleintjes.

Voor de kinderen is er volop vermaak. Ze kunnen smullen van het uitgebreide kindermenu, pannenkoeken versieren met de lekkerste toppings en zorgeloos binnen en buiten spelen. De gloednieuwe buitenspeeltuin met een omheind grasveld is een paradijs voor kinderen om al hun energie kwijt te raken. En jij? Jij kunt vanaf het terras genieten van je drankje en gerecht, terwijl je de kinderen in de gaten houdt.

Binnen wacht de KOKS Kinderkamer op de kids, een echte walhalla met een fantasierijke en educatieve hoek. Met wandspellen, interactieve games en een complete indoor playground vermaken de kinderen zich eindeloos. Het interactieve speelsysteem van IKC Studio biedt ruimte voor vier kinderen om samen te spelen met speciaal ontwikkelde leer- en ontwikkelingsspellen.

Bij KOKS wordt ook aan kinderfeestjes gedacht. Met het vernieuwde restaurant, het nieuwe 4 Seizoenen Terras en de TIPI Tent is KOKS de perfecte locatie om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Dankzij de duurzame Robinia houten speeltoestellen is de kwaliteit en veiligheid van de speeltuin gewaarborgd. KOKS maakt elke gelegenheid speciaal!

Zelf geweest:

Koks Gemert Koks Gemert Koks Gemert Koks Gemert Koks Gemert

Laat een opmerking achter