D’n Kleine Dommel

D’n Kleine Dommel

Gezellig uitje voor het hele gezin

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

D’n Kleine Dommel is een ideale plek voor een gezellig familie-uitje, een zakelijke bijeenkomst of gewoon een ontspannen pauze tijdens een wandel- of fietstocht. Gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving nabij Eindhoven, biedt deze locatie tal van mogelijkheden voor jong en oud.

Voor de kinderen is er een grote speeltuin met de grootste airtrampoline van Zuid-Nederland, wat gegarandeerd uren speelplezier oplevert. Binnen is er een speelkamer waar kinderen onder begeleiding kunnen spelen. Woensdag, donderdag, en vrijdag vanaf 17:00 uur en zondag vanaf 12:00 uur is er een kindermeisje aanwezig om de kleintjes te vermaken. Voor de allerkleinsten zijn er speelkarren die aan tafel kunnen worden gereden, gevuld met kleurspullen, boekjes en ander speelgoed.

De menukaart biedt voor ieder wat wils, met gerechten voor elk budget. Van een kopje koffie met gebak tot een uitgebreide maaltijd, elke gast wordt met evenveel gastvrijheid ontvangen. Kinderen kunnen genieten van heerlijke kindergerechten of pannenkoeken, terwijl volwassenen kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten.

De ligging van D’n Kleine Dommel is werkelijk prachtig, met de historische Collse Watermolen als schilderachtig decor. Deze centrale locatie is een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Maak een wandeling door de Urkhovense Zegge, fiets één van de vele routes zoals het Rondje Eindhoven, of bezoek het nabijgelegen Dierenrijk, een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Kortom, D’n Kleine Dommel biedt een geweldige combinatie van natuur, ontspanning en culinaire verwennerij voor het hele gezin.

Laat een opmerking achter