Restaurant Charlie

Restaurant Charlie

Familieplezier met Culinaire Verwennerij

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij restaurant Charlie kun je heerlijk eten en een ontspannen dag beleven met de hele familie. Dit sfeervolle restaurant biedt diverse ambachtelijke gerechten van hoge kwaliteit, vers bereid door deskundige chefs. Terwijl je geniet van de lunch of het diner, kunnen de kinderen zich uitleven in zowel het indoor-speeltuin als het outdoor speelbos, waar ze eindeloos kunnen klimmen, klauteren en spelen. Binnen is er een speelboom voor de wat jongere kinderen. De mega grote speeltuin buiten is in april 2024 volledig vernieuwd.

Restaurant Charlie zorgt ervoor dat de hele familie zich belangrijk en vermaakt voelt. Naast de speelbossen is er een Spray-Park voor waterpret en Funbowlen (die laatste is betaald), wat een interactieve twist geeft aan traditioneel bowlen. Alle activiteiten zijn zo opgezet dat je gemakkelijk toezicht kunt houden vanaf je tafel, zodat de kinderen veilig zijn terwijl je zelf ontspant.

Speciale dagen zoals Woodland Wednesday en Forest Fairy Friday maken een bezoek aan Charlie extra magisch, met thema-activiteiten die de fantasie van de kinderen prikkelen. Het restaurant biedt een perfecte combinatie van culinaire genoegens en avontuurlijke activiteiten, waardoor het de ideale locatie is voor een gezinsuitje. Kom langs en geniet van de natuurlijke omgeving en heerlijke gerechten bij Familierestaurant Charlie. Ze hebben er ook een glutenvrije kaart.

Zelf geweest:

Restaurant Charlie Restaurant Charlie  Restaurant Charlie

Laat een opmerking achter