de Kabouter

de Kabouter

Pannenkoeken en spelen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Pannekoekenboerderij de Kabouter in Schijndel is een betoverende plek die de harten van zowel locals als toeristen heeft veroverd. Deze sfeervolle boerderij, gelegen aan de rand van Schijndel, staat al jaren bekend om zijn heerlijke pannenkoeken, charmante ambiance en warme gastvrijheid. Bij aankomst bij de Pannekoekenboerderij de Kabouter waan je je meteen in een sprookjesachtige wereld. Het rieten dak, houten gevels en de fraaie tuin vol bloemen en knusse hoekjes ademen een rustieke, landelijke sfeer. De naam “de Kabouter” verwijst naar de vele kabouterdecoraties en schilderijen die het interieur opfleuren, wat vooral de kids aanspreekt en voor een speels karakter zorgt.

Naast de boerderij is er vaak een speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Dit is de ideale plek voor kinderen om te klimmen, schommelen en plezier te hebben terwijl ouders ontspannen op het terras. Ze hebben er ook een skate baan waar de kids met fietsjes en skelters rond kunnen crossen. Het restaurant biedt ook kleurplaten en kleurpotloden om kinderen bezig te houden terwijl ze wachten op hun maaltijd. Dit zorgt voor een ontspannen eetervaring voor het hele gezin.

Afhankelijk van het seizoen kunnen er speciale evenementen of activiteiten voor kinderen worden georganiseerd, zoals paaseieren zoeken, Sinterklaasvieringen of andere festiviteiten.

Het menu biedt ook diverse andere gerechten, zodat zelfs degenen die geen fan zijn van pannenkoeken iets lekkers kunnen vinden. Salades, broodjes, soepen en diverse vlees- en visgerechten zorgen voor voldoende variatie.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter