Kamelensafari

Kamelensafari

Een rondje op een kameel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Een kamelensafari, wat is dat nou weer? Nou bij Kamelenmelk in Berlicum kun je het gaan ervaren. in 2,5 uur tijd leer je alles over de kameel. Onder het genot van een drankje en een plakje cake krijg je een presentatie over de kameel en de melkerij. Daarna wordt je rondgeleid door het bedrijf en mag je meehelpen bij het verzorgen van de kamelen, zo mag je ze bijvoorbeeld voederen maar je mag ook de kalfjes de fles geven. En uiteraard ga je tijdens de kamelensafari ook een ritje maken op een kameel. Daarna ga je nog een kamelenmelk-wafel bakken en natuurlijk ook zelf proeven. En de kamelenmelk zelf mag je ook proeven.

Kamelenmelkerij Smits is de enige officiële kamelen van Europa en is ook de enige die legaal kamelen melk mag verkopen in Europa.

Als je bij de Kamelenmelkerij bent moet je ook zeker een hapje of drankje nemen in het bijbehorende restaurant. In het restaurant waan je je in Oosterse sferen. En het meest fantastische is de manier waarop het eten en drinken wordt gebracht. Dit wordt namelijk niet door een serveerster gebracht maar komt naar de tafel op een vliegend tapijt.

Naast bovenstaande safari kun je er nog meer activiteiten doen. Deze zijn echter alleen interessant als je met een groep van 15 of meer bent, anders wordt het wel een hele dure aangelegenheid.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter