Fabula

Fabula

Gezinsuitje vol speelplezier

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Fabula is dé plek waar je met de hele familie kunt genieten van een heerlijke maaltijd en volop speelplezier voor de kinderen. De uitgebreide speelgelegenheden bieden voor ieder wat wils, zowel binnen als buiten. Kinderen kunnen zich uitleven in de binnenspeeltuin met een spookhuis, interactieve speelmat, blokkenhoek, en een grote ballenbak. Daarnaast is er een spannende megaballenspeelplaats en een XXL blokken bouwplaats.

Buiten wacht nog meer avontuur met een waterspeeltuin, een trampoline, een springbult, een klimparcours, en een voetbalveld. De buitenspeeltuin is voorzien van een zandbak, fietsjes en een skelterbaan. Voor wat extra spanning is er ook een midgetgolfbaan, tegen een kleine vergoeding.

Fabula biedt een ruime menukaart met voorgerechten, lunchgerechten, een borrelkaart, pannenkoeken, grillgerechten, maaltijdsalades en nagerechten. Met maar liefst acht bieren op de tap is er ook voor de volwassenen genoeg te genieten. Speciaal voor feestjes en evenementen zijn er diverse arrangementen te boeken, zoals BBQ, gourmet, tapas en kinderfeestjes.

Fabula staat bekend om zijn gezellige sinterklaas-, kerst- en paasbrunchprogramma’s. Naast pannenkoeken serveren ze ook ambachtelijk bereide grillgerechten en maaltijdsalades. Voor wie graag iets anders wil, zijn er het tapasmenu, walking dinner, gourmet, BBQ of borrel & bites arrangementen.

Het gebruik van de speeltuin kost per kind (tot en met 12 jaar) een kleine bijdrage van €1,50, wat wordt gebruikt om de speelvoorzieningen te onderhouden en uit te breiden. Bestel je een kinderhoofdgerecht of boek je een arrangement, dan vervalt deze bijdrage. Fabula biedt een perfecte combinatie van lekker eten en speelplezier voor jong en oud!

Zelf geweest:

Fabula Schijndel Fabula Schijndel Fabula Schijndel

Laat een opmerking achter