Blotevoetenpad het Groene Erf

Blotevoetenpad het Groene Erf

Voelen met je voeten

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Blotevoetenpad het Groene Erf in Rosmalen is een leuke ervaring als je graag iets in de natuur doet.Tijdens de wandeling op dit pad kom je diverse ondergronden tegen, variërend van zacht zand en modder tot kiezels en houtsnippers. Dit zorgt ervoor dat je voeten op een natuurlijke manier worden gemasseerd en gestimuleerd. Er zijn ook enkele waterpartijen en modderige plassen waar je doorheen kunt lopen. Langs het pad kun je ook informatieve borden vinden waardoor je meer kan leren over de lokale flora en fauna. Het pad is ongeveer 1,5 km lang dus goed te doen.

Naast het Blotevoetenpad het Groene Erf hebben ze er ook allerlei dieren diepe kan bekijken. Of haal wat lekkers in de boerderij winkel, waar ze allemaal verse producten hebben. Die verse producten komen uit hun eigen moestuin. Ook kun je er overnachten op de camping. Dit kan met een tent voor 1 of meerdere nachten, of met een caravan of vouwwagen maar dan moet je wel minimaal een week blijven.

Check de website even of ze nog iets bijzonders te doen hebben. Met Halloween hebben ze bijvoorbeeld het blotevoetenpad voor een aantal dagen omgetoverd tot een griezelpad. En je kan er griezelig eten door bij de foodtruck afgehakte vingers of een heksensoepje te bestellen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter