Wapen van Rosmalen

Wapen van Rosmalen

All you can eten en spelen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij het Wapen van Rosmalen kun je heerlijk lunchen a la carte of dineren waarbij je gebruik maakt van het Teppanyaki buffet. Naast een Aziatisch buffet (zoals de naam waarschijnlijk al deed vermoeden;-)) hebben ze ook Europese lekkernijen bij het buffet. En voor de kids is er ook van alles wat ze lusten, frietjes, frikandel, kipnuggets. Maar het leuke dat ze natuurlijk ook alle andere dingen kunnen proberen, want ze kunnen gewoon pakken waar ze zin in hebben. Uiteraard wordt de avond afgesloten met een grand dessert buffet.

Je kan kiezen uit een all you can eat arrangement of een all in arrangement waarbij de drankjes ook inclusief zijn. Daarnaast kun je kiezen hoe lang je dit arrangement wilt. Op basis daarvan is de prijs bepaald. Kids tussen de 2 en 11 jaar betalen voor het all you can eat arrangement €2,- per levensjaar en voor het all in arrangement €2,90 per levensjaar. Kids onder de 2 zijn gratis.

Naast het lekkere eten kunnen de kids zich uitstekend vermaken want het Wapen van Rosmalen is namelijk helemaal afgestemd op kids. Zo hebben ze er een echte kidsclub. Bij deze kidsclub kunnen ze klauteren in de klauterbaan, gamen op de computers of je laten schminken tot je favoriete held of lievelingsdier. Als ze nou helemaal moe zijn van dat klimmen kunnen ze bijkomen in de mini bios. En het fijne is, er is altijd iemand van het restaurant bij om een oogje in het zeil te houden.

Het Wapen van Rosmalen ligt op 12 auto minuten van Den Bosch.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter