Restaurant Bag

Restaurant Bag

Visspecialiteiten in Baska

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Bag, centraal gelegen aan de boulevard van Baska, is een leuk restaurantje dat een uitstekende eetervaring belooft. Deze charmante eetgelegenheid combineert de geneugten van heerlijk eten met een betoverend uitzicht, waardoor het een leuke stop is voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Wat dit restaurant zo speciaal maakt, is de strategische ligging die twee unieke perspectieven biedt. Aan de ene kant kun je genieten van een levendig schouwspel van mensen die langs de boulevard slenteren. Aan de andere kant word je getrakteerd op een adembenemend uitzicht over het kalme water, waardoor je eetervaring een vleugje romantiek en sereniteit krijgt.

Het restaurant heeft zich gespecialiseerd in visgerechten, waardoor liefhebbers van zeevruchten hier echt kunnen genieten. Hoewel er geen specifiek kindermenu is, staat het attente personeel klaar om smakelijke gerechten te bereiden die de kleine gasten zullen bekoren. De flexibiliteit om aan de wensen van kinderen te voldoen, getuigt van het familievriendelijke karakter van Restaurant Bag.

Terwijl het restaurant een aangename binnenruimte biedt, was het tijdens ons bezoek vooral heerlijk om buiten te zitten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Restaurant Bag Baska Restaurant Bag Baska Restaurant Bag Baska Restaurant Bag Baska

Laat een opmerking achter