Pizzeria Mama Maria

Pizzeria Mama Maria

Een Vleugje Italië in Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In de gezellige buurt, vlakbij Grill Restaurant Gresak en Pizzeria Mamma Maria, vind je Pizzeria Mama Maria. Dit knusse eetcafé is een heerlijke plek voor gezinnen die op zoek zijn naar authentieke Italiaanse smaken.

Gespecialiseerd in traditionele pizza’s, serveert Mama Maria een stukje Italië midden in het hart van de Eifel. Van klassieke Margherita tot smaakvolle pepperoni, er is een pizza voor elk wat wils. Hoewel er geen speciale speelruimte is, zorgt de warme ambiance ervoor dat gezinnen zich meteen thuis voelen.

Voor jonge gasten biedt Pizzeria Mama Maria een speciaal kindermenu aan. Met smakelijke opties op maat gemaakt voor de kleintjes, staat een bevredigende maaltijd voor het hele gezin garant. Deze toewijding aan het bieden van een kindvriendelijke eetervaring blijkt uit elk aspect van het restaurant.

Gelegen nabij Dierenartspraktijk & Mobiele dierenarts Oberhausen K. Büttner, is Pizzeria Mama Maria een ideale tussenstop voor gezinnen die de omgeving verkennen. Na een bezoek aan de dierenarts kunnen gezinnen ontspannen met heerlijke pizza en samen blijvende herinneringen creëren.

Met zijn uitnodigende sfeer en tongstrelende gerechten nodigt Pizzeria Mama Maria gezinnen uit om de smaken van Italië te proeven terwijl ze samen genieten van quality time.

Laat een opmerking achter