Phantasialand

Phantasialand

Magische avonturen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Phantasialand, gelegen nabij Keulen in Duitsland (dus niet in de Eifel, maar wel in de buurt), is een van de topattractieparken die families en kinderen veel te bieden heeft. Dit park staat bekend om zijn fantasierijke themagebieden, spectaculaire shows en een divers aanbod aan attracties die zowel jonge bezoekers als volwassenen kunnen bekoren.

Een bezoek aan Phantasialand neemt je mee op een reis door verschillende werelden. Elk themagebied heeft zijn unieke charme en attracties, perfect afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Voor de jongsten is er Wuze Town, een kleurrijke en veilige speelomgeving waar kinderen kunnen genieten van milde attracties zoals de Winja’s Fear & Force, draaiende achtbanen die zorgen voor een vrolijke uitdaging zonder te veel spanning.

Voor families biedt het themagebied Fantasy talloze mogelijkheden. Attracties zoals de Taron, een van de snelste multi-lanceer achtbanen ter wereld, bieden oudere kinderen en volwassenen een adembenemende ervaring. Kleinere kinderen kunnen genieten van rustigere attracties zoals de boottocht bij de Chiapas, die hen meeneemt op een avontuurlijke reis met verrassende elementen.

Niet te missen is het themagebied Mystery, waar de indrukwekkende Raik en de mysterieuze River Quest voor een spannende ervaring zorgen. De attracties zijn hier perfect voor diegenen die van een beetje avontuur houden.

Phantasialand is ook beroemd om zijn hoogwaardige live-entertainment. Van adembenemende stuntshows tot magische theatervoorstellingen, het entertainmentaanbod is zowel betoverend als opwindend voor kinderen.

Naast de attracties en shows, zijn er over het hele park verspreid verschillende speeltuinen waar kinderen kunnen klimmen, glijden en verkennen. Dit zorgt voor een welkome afwisseling tussen de meer intensieve attracties door.

Met zijn vriendelijke sfeer, veilige speelomgevingen en diversiteit aan attracties biedt Phantasialand een onvergetelijke dag uit voor het hele gezin, waardoor het een must-visit is voor iedereen die met kinderen reist. Elk bezoek is een kans om nieuwe herinneringen te maken, terwijl je geniet van de magie en het avontuur dat dit park te bieden heeft.

Zelf geweest:

Phantasialand Eifel Phantasialand Eifel Phantasialand Eifel Phantasialand Eifel

Laat een opmerking achter