Hochwildpark Rheinland

Hochwildpark Rheinland

Avontuurlijke Ontdekkingen in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Welkom in het Hochwildpark Rheinland, een magische plek midden in de betoverende Eifel, waar avontuur en natuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Dit park is een ware schatkamer voor kinderen, boordevol spannende activiteiten en ontmoetingen die hen zullen betoveren.

In het Hochwildpark Rheinland kunnen kinderen de adembenemende schoonheid van de natuur ontdekken terwijl ze wilde dieren van dichtbij zien. Van majestueuze edelherten tot imposante bizons en speelse wilde zwijnen, er is altijd iets nieuws te zien en te beleven. Kinderen kunnen leren over de verschillende dieren en hun leefomgeving, wat een diep respect voor de natuur bevordert. Daarnaast hebben ze er een valkerij waar je diverse soorten roofvogels kan zien.

Ook kun je er evenement rugzakken huren waarmee je op avontuurlijke wijze met een agiobox door het park gaat. Verschillende tours te verkrijgen.

Daarnaast is er nog een avontuurlijke speeltuin waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven.

Bovendien is het Hochwildpark Rheinland ideaal gelegen in de buurt van andere leuke attracties, zoals de historische Burcht Satzvey en de avontuurlijke Erlebniswelt Eifeltor. Dit maakt het park de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een volledige dag vol plezier en avontuur.

Kortom, het Hochwildpark Rheinland is een must-visit bestemming voor gezinnen die willen genieten van de prachtige natuur en wilde dieren van de Eifel. Met zijn diverse activiteiten en nabijheid tot andere attracties belooft het park een onvergetelijke ervaring te bieden voor jong en oud. Dus trek je wandelschoenen aan, laat je avontuurlijke geest los en maak je klaar voor een dag vol plezier en ontdekkingen in dit betoverende park in de prachtige Eifel.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter