Parque Botanico de la Concepcion

Parque Botanico de la Concepcion

Groene Oase in Hart van Malaga

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Parque Botanico de la Concepcion, gelegen in Malaga, is een weelderige oase van groen die bezoekers uitnodigt om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur. Deze uitgestrekte tuin, ontworpen in Engelse landschapsstijl, beslaat een enorm gebied dat bewoond wordt door meer dan 52.000 planten. Het park herbergt ongeveer 2.100 verschillende tropische, subtropische en inheemse soorten, waardoor het een botanisch paradijs is voor natuurliefhebbers.

Een van de hoogtepunten van het park is de indrukwekkende palmencollectie, bestaande uit meer dan 105 verschillende soorten palmen. Deze majestueuze bomen dragen bij aan de exotische sfeer van het park en bieden een prachtig decor voor ontspannende wandelingen. De diversiteit aan flora maakt elke wandeling door het park een ontdekkingsreis, waar bezoekers steeds nieuwe planten en bloemen kunnen bewonderen.

Naast de botanische pracht biedt Parque Botánico de la Concepción ook schilderachtige paden, serene vijvers en rustgevende waterpartijen. Deze elementen creëren een harmonieuze en rustgevende omgeving, ideaal voor een rustige dag in de natuur. Bezoekers kunnen genieten van de serene ambiance, luisteren naar het zachte ruisen van de bladeren en het geluid van stromend water.

Parque Botanico de la Concepcion is meer dan een tuin; het is een toevluchtsoord waar de natuur in al haar glorie wordt gevierd. Het is een must-visit voor iedereen die de schoonheid en diversiteit van planten wil ontdekken en even wil ontsnappen aan het stadsleven.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter