Paviljoen ‘t Mar

Paviljoen ‘t Mar

Panoramisch Uitzicht en Natuurlijke Rust

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Paviljoen ‘t Mar is een echte parel, verscholen op het klif bij Mirns. Hier geniet je aan de voorkant van een panoramisch uitzicht over het IJsselmeer, terwijl je aan de achterkant zo het Rijsterbos in wandelt. Dit maakt het de perfecte plek voor een dagje uit met het hele gezin.

Of je nu houdt van een lange wandeling, een fietstocht, (kite)surfen of gewoon lekker relaxen, bij Paviljoen ‘t Mar zit je goed. Na alle inspanning is het heerlijk bijkomen met een hapje en een drankje. Het motto ‘Natuurlijk genieten’ is hier voelbaar in elke hoek.

Voor kinderen is er een gezellige speelplek binnen, en de menukaart biedt speciale gerechten voor de kleintjes. Bovendien hebben ze er kleurplaten en kunnen de kinderen lekker spelen in het ondiepe water, of een speurtocht doen tussen de oude beuken van het Rijsterbos.

Honden zijn ook welkom, mits aangelijnd, en er staat altijd een bak water voor ze klaar.

De menukaart van Paviljoen ‘t Mar is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils, van koffie met iets lekkers tot uitgebreide lunches en diners. Lokale producten spelen een grote rol, met bijvoorbeeld ijs van ijsboerderij de Bûterkamp en gebak van bakkerij Twijnstra. Vegetariërs en vegans komen hier ook niets tekort.

Het paviljoen zelf is duurzaam gebouwd, met een transparant ontwerp waardoor je direct het IJsselmeer ziet bij binnenkomst. Zodra de zon schijnt, gaan de schuifdeuren open en kun je op het terras genieten van het uitzicht. In de winter is het binnen knus, met hetzelfde prachtige uitzicht.

Het Rijsterbos aan de overkant biedt prachtige wandelroutes, ideaal voor een rustige wandeling tussen de oude eiken en beuken. Paviljoen ‘t Mar is echt een plek waar je het hele jaar door kunt genieten van de natuur, het uitzicht en het heerlijke eten.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter