Muziekmuseum van Malaga

Muziekmuseum van Malaga

Ontdek Interactieve Muziek in Malaga

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Muziekmuseum van Malaga, gelegen in het bruisende voetgangersgebied van de stad, biedt een fascinerende en interactieve ervaring die ideaal is voor gezinnen met kinderen. Dit charmante museum nodigt bezoekers uit om de wereld van muziek op een unieke en boeiende manier te verkennen.

Het museum is verdeeld in drie verschillend gekleurde zones, elk met een eigen thema en sfeer. In het witte gebied, badend in natuurlijk licht, staan grote muziekinstrumenten centraal, waar bezoekers worden aangemoedigd om zelf de instrumenten te bespelen en de muziek te ervaren. Dit deel van het museum is perfect voor kinderen en volwassenen om samen te leren over de fysieke aspecten van muziekinstrumenten.

De rode zone is gewijd aan de ‘ziel’ van het museum, met een reeks meer intieme instrumenten zoals gongs, cello’s, drums en een piano. Bezoekers, jong en oud, kunnen hier interactief deelnemen en zelf muziek maken, wat een directe verbinding met de instrumenten biedt.

Het zwarte gebied biedt een uitgebreide permanente tentoonstelling die bezoekers meeneemt op een reis door de muziekgeschiedenis van de oudheid tot heden. Deze ruimte combineert educatieve elementen met interactieve displays, waardoor het een diepgaande en verrijkende ervaring is voor alle leeftijden.

Laat een opmerking achter