Klimbos Eifel

Klimbos Eifel

Spannende avonturen in de natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Klimbos Eifel is een avontuurlijke attractie in de prachtige natuur van de Eifel, waar gezinnen en vooral kinderen de kans krijgen om op een leuke en uitdagende manier actief te zijn in de buitenlucht. Dit klimpark biedt diverse parcoursen die variëren in moeilijkheidsgraad, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren klimmers. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen er al terecht.

De parcoursen in Klimbos Eifel zijn ontworpen om kinderen veilig en onder begeleiding hun grenzen te laten verleggen. Elk parcours heeft unieke obstakels zoals touwbruggen, ziplijnen en schommels die hoog tussen de bomen hangen. Dit stimuleert niet alleen de fysieke vaardigheden van de kinderen, maar versterkt ook hun zelfvertrouwen en probleemoplossende vaardigheden.

Voor de veiligheid zijn alle bezoekers uitgerust met helmen en veiligheidsharnassen, en het personeel van het klimbos zorgt voor een grondige instructie voordat de avonturiers beginnen. Het park is ook zeer attent op het milieu en zorgt ervoor dat de natuurlijke habitat van het bos gerespecteerd wordt, wat een geweldige kans biedt om kinderen over natuurbehoud te leren.

Naast het klimavontuur is Klimbos Eifel ideaal gelegen voor een volledige dag uit. Het ligt in de buurt van Wildpark Schmidt, waar gezinnen inheemse dieren in hun natuurlijke omgeving kunnen zien, wat een rustige en leerzame ervaring biedt na het adrenalineverhogende klimmen.

Ook dichtbij is de Beach Club Eifel, een plek waar gezinnen kunnen ontspannen en genieten van wateractiviteiten. Deze combinatie van avontuur in het klimbos, dieren spotten in Wildpark Schmidt, en ontspannen bij Beach Club Eifel maakt het gebied een uitstekende keuze voor een dagtrip of zelfs een weekend weg.

Met zijn spannende activiteiten en prachtige locatie biedt Klimbos Eifel een onvergetelijke ervaring voor kinderen en is het de perfecte plek om actief te zijn en tegelijkertijd van de natuur te genieten.

Zelf geweest:

 

Laat een opmerking achter