Aktivi Jump en Fun

Aktivi Jump en Fun

Een Overdekt Avonturenparadijs

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Welkom bij Aktivi Jump en Fun, dé plek voor avontuur en plezier in de prachtige Eifel! Dit levendige centrum biedt een scala aan leuke activiteiten die zowel kinderen als volwassenen zullen betoveren.

Voor kinderen is Aktivi Jump en Fun een waar paradijs. Ze kunnen zich uitleven op de verschillende trampolines, waar ze kunnen springen, stuiteren en salto’s maken naar hartelust. Het is een geweldige manier om energie kwijt te raken en tegelijkertijd plezier te hebben in een veilige omgeving.

Maar het avontuur stopt hier niet. Het centrum biedt ook een verscheidenheid aan andere leuke activiteiten, zoals een digitale klimmuur, ninjaparcoursen, een binnenspeeltuin waar ze kunnen klimmen en klauteren en vervolgens weer naar beneden glijden.Voor de kleintjes is er een apart deel waar ze kunnen spelen.

Aktivi Jump en Fun ligt in de buurt van het Greifvogelstation & Wildfreigehege Hellenthal, een fascinerend wildpark waar bezoekers wilde roofvogels en andere dieren van dichtbij kunnen zien. Door deze twee attracties te combineren, kunnen gezinnen een volledige dag vol avontuur beleven, waarbij ze zowel actief bezig zijn als wilde dieren kunnen bewonderen.

Kortom, deze indoorhal is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en plezier in de prachtige Eifel. Met zijn diverse activiteiten en nabijheid tot andere attracties belooft het centrum een onvergetelijke ervaring te bieden voor jong en oud. Dus trek je sportkleding aan, laat je avontuurlijke geest los en maak je klaar voor een dag vol plezier bij Aktivi Jump en Fun!

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter